OM KAKELHUSET

Vår idé har alltid varit att kunna erbjuda bra varor till bra priser och har genom åren arbetat fram ett bra samarbete med några av europas största och mest väletablerade fabriker som leverantörer av vårt kakel och klinker. I stort sett allt material vi köper in kommer direkt från fabrikerna runt om i Europa och detta gör att vi kan hålla priser som vanligtvis är långt under vanliga butikspriser.

Vi lagerför alltid minst 25 000 kvadratmeter kakel och tack vare detta kan man alltid hitta något som passar. I vår butik på Järavägen finner ni mer än 70 olika kakelmonteringar i miljöer och mer än 70 olika badrumsmöbler monterade, allt detta för att vi vill underlätta förer som kund att kunna hitta just det ni söker efter.

Vi vågar påstå att vi är en av de största heltäckande kakelbutiker ni kommer hitta söder om Stockholm.

Vi utför plattsättning och ni som går i tankar på att låta oss utföra er badrumsrenovering eller annan plattsättning vill vi ska veta att all montering utförs enligt gällande byggnormer och gällande regelverk.

 

ANSLUTNA TILL BKR

Att vi är knutna till Byggkeramiska rådet (BKR) betyder för er som kund att anlitar ni oss för renovering av ert badrum så kommer renoveringen att utföras enligt gällande branschregler.

Det är också ett kvitto för oss själva att veta att våra hantverkare är utbildade och får en fortskridande utbildning och hela tiden är uppdaterade med de senaste branschkraven.

Byggkeramikrådet

 

Direkt från vårt Facebookflöde:

Hitta till oss:

Kakelhuset Sverige AB | Järavägen 8 - 371 50 Karlskrona | Telefon: 0455-12020 | Mail: info@kakelhusetkarlskrona.se | Org.nr: 556482-3135 | Website by EXCE Web Creations