VI BYGGER DITT NYA BADRUM

Badrummet har i alla tider använts för rekreation och avslappning, varför inte göra detta i ett nykaklat badrum? Vi har stor erfarenhet av att renovera badrum och är kända för att utföra badrummen med både fina resultat och att arbeta snabbt. Vi samordnar även med elektriker och rörmokare.

Vi lämnar tio års garanti på utförda arbeten och vi utför alltid våra arbeten enligt gällande byggnormer.

Så kom in till oss på Järavägen eller kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Bildresultat för tools icon

 Renoveringen

Badrummet är efter köket den största renoveringen man kan göra i hemmet och detta kan medföra obehag från er som kund, då det är jobbigt att ha det uppställt hemma och dessutom vara utan ett av de viktigaste utrymmena i hemmet. Vi är specialiserade och det är sällan att våra arbeten pågår längre än 12 dagar i ett normalstort badrum. Vi kan om så önskas synkronisera elektriker och rörmokare till våra arbeten så att hela arbetet flyter på oavkortat. Övriga arbeten utförs av egen anställd personal.Vi erbjuder gratis hembesök när du vill veta vad det kan kosta att renovera ditt badrum eller något annat rum i din bostad.

Vi lämnar givetvis garanti på utfört arbete.

 Total-Entrepenad

Vi anlitas ofta som totalleverantör. Det innebär att vi som entreprenör tar hela ansvaret för entreprenaden, allt från installation av tätskikt, montering av kakel, måleri, el, VVS etcetera.

Det är en utveckling som passar både byggherren/beställaren och oss. En enda entreprenör = en ansvarig. Enkelt och kostnadseffektivt.

 Plattsättning

Vi kan erbjuda allt inom plattsättningsentreprenader till exempel inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad och bruksläggningar.

 ROT-Avdrag

ROT-avdraget ger dig 30 % skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Skattereduktionen får du direkt vid betalning!

Hos oss kan du som privatperson få vägledning när du ska köpa tjänster där ROT-avdrag kan bli tillämpligt.

Läs mer om detta här!

 Vi samarbetar med

Jimmy Hansens Elektriska

Direkt från vårt Facebookflöde:

Hitta till oss:

Kakelhuset Sverige AB | Järavägen 8 - 371 50 Karlskrona | Telefon: 0455-12020 | Mail: info@kakelhusetkarlskrona.se | Org.nr: 556482-3135 | Website by EXCE Web Creations